't Hof Van Oranje

Oase van culinair plezier in Zuid-Oost Vlaanderen

Heerlijke gerechten, bereid met eerlijke en dagverse ingrediënten: dat is het recept waarmee 't Hof van Oranje al sinds 1959 overtuigt, iedere dag weer, 7 op 7.

Op de kaart staan de klassiekers waarvoor het restaurant al jaren bekend staat: de beste mosselen, de malste en sappigste côte à l'os, de paling in verschillende bereidingen, de superverse vis, kreeft op verschillende manieren klaargemaakt, kaviaar, ...

Daarnaast biedt het Hof van Oranje heel wat suggesties waarmee wordt ingespeeld op het beste van de markt. Dagelijks worden nieuwe suggesties voorgesteld waarin de typische seizoensgebonden gerechten uiteraard nooit ontbreken: in het wildseizoen zijn dat verschillende bereidingen met haas, fazant of patrijs. Daarna dienen de hoppescheuten en de asperges zich aan en in juni krijgen de Hollandse maatjes alle aandacht.

De chefs zetten regelmatig eens een nostalgisch gerecht op de kaart: iets uit onze jeugdjaren dat we graag nog eens opnieuw proeven. Denk maar aan hutsepot of ossentong van vroeger bij onze grootouders. Elk gerecht is een absolute aanrader voor iedere Bourgondiër.

Ook de uitgebreide wijnkaart overtuigt, in ieders budget. Want 't Hof van Oranje is een restaurant waar iedereen belangrijk is. Daarnaast staan er steeds enkele bijzondere wijnen op het suggestiebord, telkens weer de moeite waard. Een ruime parking, een zonnig terras en een vlotte persoonlijke service maken het plaatje volledig.

In het Hof van Oranje kan je terecht voor een etentje onder vrienden, een zakenlunch, vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, rouwmaaltijden, maar ook bij u thuis kunnen wij een feest verzorgen. Onze traiteurdienst biedt heel wat mogelijkheden. Indien gewenst kookt onze kok bij u aan huis, sturen wij personeel voor de bediening en indien nodig zelfs de meubels mee.

 

Oudenaardsesteenweg 2
9860 Balegem

Tel 09/360.01.27
info@hofvanoranje.be
Btw BE 0458.442.190
Reservatie aangeraden.